Sin categoría

Arra összpontosítva, hogy milyen nagyok a számítási esélyek

Élénk fogadás lehet az, hogy Russell Westbrook sokkal több mint 45,5 tárgyat, lepattanót és gólpasszt irányít a Timberwolves ellenében, vagy Lionel Messi ingyenes stopot szerez az Actual Madrid ellen.A szakértelem, hogy ez milyen megtérülést tud produkálni, pusztán a saját tét és a lehetőség felszorzása miatt valósul meg, a saját kezdeti tét hozzáadásával is visszajött. Amikor először a töredékes esélyt vesszük figyelembe, könnyen, azonnal kiválaszthatunk jó értéket.

  • Beleértve az 1,5-ös játék valószínűségét, hogy visszakapjon 150 dollárt (50 dollár internetes készpénzben az új téttel együtt).
  • Mióta ma megtanultad, ennek új fizetési lehetősége próbálj ki valamit, amit te is tudsz, nagyon eltér a több belső és külső fogadás választásától.
  • A sportfogadások mindegyike nyomot kaphat a jelentős címeken, például a Benefits vagy a You.S.
  • Ez az oka annak, hogy erősen javasoljuk, hogy kattintson az összes hiperhivatkozásunkra, és csatlakozzon Önnél többért a határozottan fogadó tagsághoz, hogy segítsen értékelni és birtokolni a minden pillanatban kínált legjobb esélyeket.

Azzal együtt, hogy az első tét 100 dollártól visszajött, ez 800 dolláros teljes jutalékhoz vezethet. A pénzvonal lehetőség (más néven “amerikai lehetőség”, más néven “You.S. odds”) próbálja népszerűvé tenni Amerikában. Az előnyben részesítés esélyét valójában egy kiváló jelzés követi (-) jelzés nélkül, és utalhat arra a mennyiségre, amelyet meg kell osztania, így 100 dollárt nyerhet. Az esélytelenebbek esélyeit azonban egy magabiztos (+) jel követi, és javasolhatja, hogy mennyi nyerhet száz dolláronként, amit megoszt. Az alábbiakban felsorolunk néhányat, amelyeket a bukmékerek jelenleg kínálnak és a legjobb szerencsejáték-oldalakat. Tehát ez az ötlet akkor alkalmazható, ha kiváló vetítési tervvel rendelkezik, mint például a Slingshot terv az NCAA férfi kosárlabdatornák felfordulásának előrejelzésére.

Bevezető fogadási lehetőség: 10bet alkalmazások

A megelőzés érdekében ismerni fogja az esélyeket, megérti a témát, és kikerül a több fogadás pozíciójából. Más fogadóirodák más lehetőséget is kínálhatnak, mert úgy 10bet alkalmazások számítják ki a valószínűséget, hogy bizonyos dolgokat eltávolítanak, miközben a bázist és/egyébként más árrést helyeznek el. Abban az esetben, ha a lehetőség a legújabb „-” jelet tartalmazza, akkor a teljes összeg, amelyet meg kell fogadnia, fedezze fel száz dollárt, miután keresett.

Ncaab Odds-kiadvány

A legújabb előrevetített teljesítő dobók ténylegesen az odds-egységben vannak elhelyezve, és további információkat találhat, ha egyszerűen rákattint a friss matchup kapcsolóra. Megváltoztathatja az MLB határidős ügyletek lehetőségét, ha rákattint a Team Futures elemre a saját odds-weboldalának jobb sarkában. Tekintse meg az MLB több/kevesebb lehetőségét, ha kiválasztja a teljes veszteséget a véletlen felszerelés felett.

Hogyan fogja átvinni a Western Odds-t töredékesre?

10bet alkalmazások

Mint például a mi Bengalsunkon belül -9 ellen. A legújabb angliai analógia, amikor a Cincinnati QB Joe Burrow a gyakorlatban kárt okoz a kezdőrúgás előtt, azt várnánk, hogy a bukásig talán a Cincinnati -6.5-ig haladjon. Azok számára, akik -9-ben fogadnak Cincinnatiben, és a tartomány -6,5-re igazodik közvetlenül a kezdés előtt, a fogadás továbbra is -9-es áron történik. Ne feledje, hogy a hatótávolság különböző okokból és sebzésekből vagy jelentési elemekből ered. Ellenkező esetben a sportfogadók gyakran át akarják váltani a pontátadást, miközben a közösségi oldalak sokat fogadnak egyetlen olyan csoportra, amely felelősséget vállal, és így sokkal több fogadást kell elriasztaniuk ugyanarra a frontra. Ami az alapvető -110-es lendületet illeti, egy kiváló sportfogadó azt mondja, hogy 110 dollárba kerül a nyeremény 100 dollárba, és ha -120-as sebességet állíthat be, akkor 120 dolláros választásra van szüksége, hogy száz dollárt nyerjen.

A sportfogadási szorzók lehetővé teszik, hogy kiszámítsa a vadonatúj visszalépést a szerencsejátékhoz. Az esélyeket a sportfogadó határozza meg, középpontjában a számítások és az Ön képletei állnak, és Ön elmondhatja, hogy a vadonatúj sportfogadó szerint ki a kedvenc csoport a videojáték megszerzésére. Érthető, hogy az a csoport kap lehetőséget, amely megtapasztalja a népszerűséget, így nyerhet. Megtanítalak tanulni, és megértheted a véletlenek különböző fajtáit, hogy helyettesítsd a fogadáson belüli sikerek valószínűségét.

A hongkongi esélyek ugyanolyanok, mint a tizedesjegyek, de nem a kockázat visszaszerzésétől függenek. Az 1.80-as lépés mennyiségi valószínűsége ezért 0,80-at kap a hongkongi összeállításon belül, ha a 3.00-as lépés tizedesjegyű valószínűsége dos.00-t kap a hongkongi elrendezésen belül. Lényegében azoknak a rendszereknek a számát jelöli, amelyek a kezdeti kockázatot meghaladó mértékben fognak összegyűjteni, ha az új fogadás nyereséges lesz. Abban az esetben, ha a sora előnnyel kezdődik, megmondja, hogy mennyi készpénzt keresne egy jó száz dolláros választással, ha a fogadás nyereségesnek bizonyulna. Például a +150-es nyugati szorzó azt jelenti, hogy kiváló 150 dollárt kereshet, és a legtöbbet hozhatja ki egy sikeres száz dolláros fogadásból.